עיצוב פינת האוכל


אצל הרבה משפחות פינת-האוכל נמצאת בשימוש בסופי שבוע או בחגים ובד"כ השימוש ארוך ואינטנסיבי לכן כמה דגשים בתכנון, עיצוב ובבחירת הרהיט.
* אין להצמיד את פינת האוכל לקיר, דרוש מרווח של 80 - 90 ס״מ בין גב הכיסא, כשאנחנו יושבים עליו לבין הקיר שמאחורינו, על מנת שתהיה לנו חוויית אכילה נכונה ולא מעצבנת שכולם צריכים לקום כדי שמשהו יצא מהקצה השני של השולחן.
* מרווחי ההושבה בין כיסא לכיסא רצוי שיהיה 4560 ס"מ.
* נוחות זו המילה! חשוב מאד שיופי לא יבוא על חשבון הנוחות ולכן כדאי למצוא כיסא נוח שהוא גם יפה.
* באשר לחומר ממנו עשוי הכיסא כדאי ורצוי לשלב כיסאות מחומרים שונים ליצור עניין.
  • ניתן להניח על גבי השולחן:
  • פלייסמנט.
  • רנר.
  • מפה. 
  • או להשאירו חשוף

 
אם החלטנו להשאיר את השולחן חשוף ניתן להניח:
* סלסלה.
* מגש שיכיל בתוכו פריטים דקורטיבים כמו - נר ומפיץ ריח, צמח או לחלופין פריטים שימושיים לארוחה עצמה כמו:
*מלחיה / פלפליה
* בקבוק שמן / חומץ.
* סכומון
* ועוד...
 
אז תהנו תאכלו ותחגגו את החיים!
התמונה צולמה ע"י שירן כרמל 
מעצבת: אלה מורגן   www.elamorgan.co.il

 

x

#{title}

#{text}

#{price}