אצל הרבה משפחות פינת-האוכל נמצאת בשימוש בסופי שבוע או בחגים ובד"כ השימוש ארוך ואינטנסיבי לכן כמה דגשים בתכנון, עיצוב ובבחירת הרהיט.
*אין להצמיד את פינת האוכל לקיר, דרוש מרווח של 80 - 90 ס״מ בין גב הכיסא, כשאנחנו יושבים עליו לבין הקיר שמאחורינו, על מנת שתהיה לנו חוויית אכילה נכונה ולא מעצבנת שכולם צריכים לקום כדי שמשהו יצא מהקצה השני של השולחן.
* מרווחי ההושבה בין כיסא לכיסא רצוי שיהיה 45 – 60 ס"מ.
*נוחות זו המילה! חשוב מאד שיופי לא יבוא על חשבון הנוחות ולכן כדאי למצוא כיסא נוח שהוא גם יפה.
*באשר לחומר ממנו עשוי הכיסא כדאי ורצוי לשלב כיסאות מחומרים שונים ליצור עניין.
אם החלטנו להשאיר את השולחן חשוף ניתן להניח:
* סלסלה.
*מגששיכיל בתוכו פריטים דקורטיבים כמו - נר ומפיץ ריח, צמח או לחלופין פריטים שימושיים לארוחה עצמה כמו:
*מלחיה / פלפליה
*בקבוק שמן / חומץ.
*סכומון
*ועוד...
אז תהנו תאכלו ותחגגו את החיים!
התמונה צולמה ע"י שירן כרמל
מעצבת: אלה מורגן www.elamorgan.co.il